Det lille landet på Balkan, Nord-Makedonia har rett i overkant av 2 millioner innbyggere og og vakker natur, landet som vant over Tyskland i går i kvalifiseringen til VM regnet ikke som en fotballstormakt. – Til og med Norge, som er nesten på Nordpolen burde slå dem på en god dag.

Chelsea sin bomkjøp og tysk superstjerne Timo Werner fikk mulighet til å redde ære og tre poeng på stillingen 1 – 1 , men foran et åpent mål, uten å bli stresset av noen klarte han å bomme!. Fremtiden på Stamford Bridge stilles det allerede et stort spørsmålstegn med, med de alle så i går har han ingenting å gjøre på det som normalt er et av verdens beste landslag.

Les: Real Madrid har erstatteren til Zidane klar

Landslagssjef Joachim Löw som har meldt sin avskjed etter sommerens EM slipper ikke unna kritikk, sentrale personer i Tysk fotball krever hans umiddelbare avgang.

I fjor sommer kom Timo Werner fra RB Leipzig for 53 millioner euro, som da ble sett på som et varp, men hans og lagets manglende glød sørget effektivt for at manager Frank Lampard fikk sparken. Timo Werner har gjennom å ikke levere gjort seg meget upopulær i England, spesielt i den finere delen av London, og nå som han blir uglesett i Tyskland er det ikke mange steder igjen han er populær.

Werner katastrofale feil med 10 minutter igjen på klokka gikk ikke ubemerket i Nord-Makedonia, hvis triumf tok dem til andreplass i en vanskelig UEFA-kvalifiserings gruppe (J). Som takknemlighet for hans tjenester til landet, tildelte en nordmakedonisk avis æresborgerskap til Werner i etterkant av kampen, og produserte et nasjonalt identitetskort for spissen.

Les på F7: Vegetarianer klager på kjøtt i Bacon Crisp

Tyskland-fans reagerte med en blanding av underholdning og resignasjon mot stuntet.

Tyskland 1 – Nord-Makedonia 2

Les på Engelske Klubber: Ole Gunnar Solskjær fikk et fett bud fra Manchester United