Er litt for godt kjent med rehabiliteringstrening.(foto: pulisic)

Kyniker´n Thomas Tuchel hadde skrevet seg inn i historiebøkene til Chelsea med den beste starten i en debutsesong. Det har ikke vært spesielt vakkert, men effektiv, der Chelsea har jobbet seg tilbake til topp-fire og til kvartfinalen i Champions League. På lørdag fikk tyskeren et hardt møte med verdens tøffeste liga.

Nå sørget riktignok Thiago Silvas røde kort for at Chelsea løp rundt med ti spillere i seksti minutter, men likevel, når Tuchel har møtt bunnlag i Bundesliga eller Ligue 1 har det stort sett gått bra. I verdens tøffeste liga kan klubben som handlet inn spillere forrige sommer for over to milliarder kroner, bli grisebanket av nr. 19. på tabellen.

5-2 til Sam Allardyce og gjengen – på Stamford Bridge – må ha vært ekstremt smertefullt for Chelsea-manageren. En annen som hadde en kampdag først med det store høydepunktet, fikk også kjenne på den førdømte smertefølelsen når du vet at du har blitt skadet.

Les på Popidol: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

Christian Pulisic dro til med scoring etter 27 minutter, noe som ikke har skjedd for amerikaneren siden desember. Så forsvant Thiago Silva ut med rødt kort, West Brom dro til med to scoringer på overtid i første omgang, Pulisic ble hjulpet skadet av banen – også på overtid.

West Brom gav seg altså ikke før det ble 5-2 over fotballmangemillionærene fra London. For Pulisic ble den befriende følelsen av å score igjen kortvarig. For på søndag kom beskjeden fra Chelsea om at amerikaneren er ute med ny hamstringskade. Hvor lenge det blir denne gangen er fortsatt uvisst.

Når du endelig har truffet mål igjen, blir dette blytungt for 22-åringen.

Les: Lå under 2-0 etter 28 minutter, men ingen grunn til panikk