Sebastian Andersson

Kicker melder at de skotske mestrene Celtic kommer til å gi et tilbud på 6 millioner euro for Union Berlin-spissen Sebastian Andersson. – Svensken har hatt en meget god sesong i Bundesliga med 12 mål og tre assist.

Ettersom interessen har vokst har Union Berlin begynte å forberede seg på at de vil miste sin favorittsvenske som vil opp og frem.

Les: Bekreftet: Adam Lallana er ikke ferdig med Premier League

Celtic prøver å være først ute med et bud, for de er ikke alene, det spesielle i kontakten som Andersson har er at han kan har en egen klausul i kontrakten underskrevet i februar som gjør at han kan gå for et lavt beløp til en klubb han selv velger. Det nøyaktige beløpet avhenger av destinasjonen – for eksempel ville engelske klubber måtte betale 30 prosent mer enn tyske.

Celtic vil by 6 millioner euro, mens Lille som også ønsker en overgang har ikke signalisert en pris enda. – Det lave budet vil trolig kompenseres med en høyere lønn.

Ifølge Kicker utløper klausulen i midten august, noe som betyr at en avgjørelse om Anderssons fremtid vil komme i løpet av neste fjorten dager.

Anderssons drøm er en overgang til Premier League, Leeds, West Brom og Newcastle har vist interesse.

Schalke 04 også sendt sine speidere.

Andersson begynte i FC Union i 2018 på en gratis overgang fra Kaiserslautern etter de rykket ned.

Les: Noe spesielt når skaden til en B-lagsspiller hos Barcelona skal bekymre manageren