Bekreftet: Adam Lallana er ikke ferdig med Premier League

85
(c) Bilde. Brighton: Adam Lallana

Brighton-manager Graham Potter vet han trenger å styrke laget før neste sesong, 15 plass i Premier Laegue er litt for nærme nedrykk og «katastrofe». – Nå har de sikret seg en av Englands stødigste midtbanespillere gratis.

Liverpool lot kontakten gå ut for Adam Lallana nå i sommer, de siste årene har det blitt lite spilletid, som så ofte før startet benkeslitingen med en god del skader. – De siste tre sesongene ble det bare 40 kamper.

Les: Frank Lampard beviser at han tiltrekker seg de største kanonene

Avgjørelsen om å ikke forlenge satt langt inne hos Liverpool manager Jürgen Klopp som på alle måter er begeistret for Lallana. – Det som har imponert årets Premier Laegue manager mest er hvor hardt Adam Lallana jobber både for å trene seg tilbake i form og holde på den.

Nå har midtbanespilleren signert en treårskontrakt med Premier League-klubben Brighton.

Les: Mangler bare en brikke til 800 millioner for å gjøre midtbanen komplett

Lallana kom til Liverpool i 2014, midtbanespilleren kommer gratis fra Liverpool etter at kontrakten med Premier League-mesterne utløp ved sesongslutt.

Lallana skal spille med draktnummer 14 i Brighton.

«Adam er en virkelig spennende signering for oss. Jeg er sikker på at det er en som supporterne virkelig vil se frem til å se spille når ting blir normalt igjen», sier Brighton-manager Graham Potter.

Liverpool har også solgt Dejan Lovren til Zenit St. Petersburg for 130 millioner kroner, mens Nathaniel Clyne er frigitt og fortsatt klubbløs.

Lallana spilte seks sesonger i Liverpool etter overgangen fra Southampton i 2014, og han var med på å vinne både Champions League og Premier League, samt Supercupen og VM for klubblag i løpet av tiden i helrødt.