Forrige uke ble 21-åringen Ronald Araujo skadet i en kamp for B-laget til Barcelona. Ikke noe å bry seg om, sier du? For manager Setién er dette blodig fotballalvor.

Skaden til en forsvarsspiller med 235 minutters spilletid for Barcelonas A-lag denne sesongen blir normalt sett omtalt i en fotnote, men når summen av elendighet blir for høy, blir Araujos utilgjengelighet av betydning.

Vi ramser opp Setiéns utfordringer før Champions League-kampen mot Napoli:

-Martin Braithwaite er ikke registreret for spill i Champions League, Samuel Umtiti holdes ute med skade, Sergio Busquets og Arturo Vidal er ufarliggjort med hver sin karantene. Når du plusser på at midtbanespilleren Arthur nekter å møte opp til kamp før overgangen til Juventus, skjønner vi Sétiens dilemma.

Les: Bekreftet: Adam Lallana er ikke ferdig med Premier League

Syntes du fortsatt ikke synd på Setién?

Legg på at Griezmann jobber seg febrilsk mot kampform etter skaden han pådro seg i siste ligakamp og en Clement Lenglet som påvirkes av en mindre skade.

Les på Popidol: Playboy modell hadde hemmelig forhold til Cristiano Ronaldo

Det er forventet at de to siste blir klare mot Napoli, noe som gir Setién følgende sentrale spillere å plassere ut mot Napoli:

Nelson Semedo, Gerard Pique, Jordi Alba, Junior Firpo, Clement Lenglet, Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Frenkie de Jong, Lionel Messi, Luis Suarez og Antoine Griezmann (pluss Ansu Fati og Riqui Puig).

Kanskje ikke så stor grunn til å syntes synd på Setién likevel…

Les: Frank Lampard beviser at han tiltrekker seg de største kanonene