Klar for mer klemming. (foto: united, twitter)

På vei mot søndagens kamp mot Mourinho og Tottenham, fikk Solskjær nok et spørsmål om Cavani kommer til å spenne buen på Old Trafford neste sesong.

-Jeg har vært i kontakt med Edi, selvfølgelig. Vi holder en åpen dialog, og han er fortsatt usikker hva han ønsker å gjøre neste sesong, noe jeg synes er greit. Det har ikke vært et enkelt år for ham eller resten av verden, så han trenger fortsatt tid på å bestemme seg, sier Solskjær ifølge ESPN.

Les: Solskjærs genistrek – eller tabbe? Scholes ikke i tvil om at strategien faller i den siste kategorien

ESPNs kilde hevder Cavani er så og si enig med argentinske Boca Juniors om en overgang. Vi tenker at uansett hva Cavani velger, så blir det riktig. Ingen tvinger noen å spille på Old Trafford mot sin vilje. Når hodet har forlatt United, da har hjertet det samme.

Les på F7: John Arne Semundseth Riise skilt for tredje gang

Trist, men etter å ha hørt på formuleringene til Solskjær, skjønner vi at Cavani forbereder en exit: «He’s been so positive in and around the place, he’s been great to have.»

(Oppdatert: Etter å ha sett Cavani mot Tottenham på søndag, kan vi ikke skjønne at 34-åringen får det noe bedre uten United-drakt…)

Les: Wenger lover at offside-diskusjonene forsvinner