Skal få viljen sin, denne gangen. (foto: united, twitter)

Paul Scholes skjærer tenner hver gang Solskjær setter samme merkelapp på De Gea og Henderson. For Scholes er det umulig å gjøre to stjernekeepere fornøyde samtidig.

Forrige helg ble Dean Henderson satt inn i startelleveren i sin første Premier League-kamp. Da hadde 24-åringen vært solid vakt mellom stengene mens spanjolen var tilbake i hjemlandet for noen ukers permisjon. I torsdagens Europaliga-kamp mot Granada var de Gea tilbake som nr. 1.

Les: Dean Smith og Grealish ville for mye – det koster

Trading places. Henderson som tidligere har vært nr. 1 i kamper ute i Europa, ble henvist til benken. For Paul Scholes blir denne strategien til Solskjær helt håpløs.

-Jeg mener det blir rart når du forsøker å holde to keepere fornøyde. Jeg var på laget som prøvde å erstatte Peter Schmeichel i flere år, men det var ikke før vi fikk Edwin van der Sar, fem, seks år senere at ting begynte å roe seg. Hvem er nr. 1 her?, begynner Scholes til BT Sport.

Les: Michael Krohn ute med albumet «Psycho»

(foto: united, twitter)

-Ole sa begge av dem, han tar helt klart feil… Jeg mener nr. 1 er den som spiller i Premier League-kampene. Har Dean Henderson totalt overbevist Ole? jeg tror han har en stor mulighet til å gjøre det, fortsetter Scholes.

Samtidig kan ikke de Gea avskrives.

-Du må si at David er en kvalitetskeeper, prestasjonene han har gitt for United. Hva han gjorde i fire, fem år da United virkelig slet. De kunne ikke ha vært et mid-table team uten ham. Han har mistet en del av formen og noe selvtillit, men jeg ville ikke avskrive ham, kommer det fra Scholes.

Tilbake, men til hva? (foto: united, twitter)

Som ikke skjønner hva Solskjær holder på med. Genistrek, eller tabbe? Scholes heller definitivt mot det siste.

Les: Marcelo Bielsa vet Sergio Agüero er perfekt for Leeds