Angrer på tapte muligheter.

Det er ikke sjelden vi i sofaen må se repriser i sakte film for å kunne fastslå om det var offside eller ikke. For linjedommeren handler det om a blink of an eye. Arsene Wenger jobber hardt for at offside-diskusjoner fjernes fra kampene.

Allerede neste sesong skal teknologien være på plass for å skape mer flyt i spillet.

Les: Newcastle-supporterne akter å «ta tilbake» klubben

Wenger har som Arsenal-manager uttallige ganger utnyttet linjedommernes menneskelige feil, men like ofte måtte se poengene glippe på grunn av de samme feilene. Som Chief of Global Football for FIFA, jobber Wenger for å automatisere offside-avgjørelsene.

-Jeg tror den automatiserte offsiden vil være klar i 2022. Automatisert betyr at det går et direkte signal til linjedommeren, hvor det vil komme et rødt lys på linjedommerens klokke som forteller ham om det var offside eller ikke, begynner Wenger til FIFAs Living Football Show.

Kanskje ikke så ulikt det vi opplever i dag når VAR kobles inn, men målet er at spillet ikke skal bli hakket i stykker med unødvendig venting.

-Nå har vi situasjoner hvor spillet blir satt på vent for å vurdere om det er offside eller ikke. I gjennomsnitt tar det sytti sekunder, noen ganger over ett minutt når det er vanskelig å vurdere, sier Wenger.

Hvis alt går etter planen, blir det kick-off for teknologien i VM-sluttspillet i 2022.

Vi vet ikke helt om vi skal glede til nok en teknologisk nyvinning, men hvis det kan få tilbake flyt i kampene, er vi forsiktige optimister.

Les: Marcus Rashford tok igjen selveste Bobby Charlton