Har vært med på en kul reise. (foto: fra arsenal, twitter)

Ingen andre klubber i Premier League fikk så mye pes som Arsenal på startet av sesongen. Mikel Arteta var huggestabben som «hvert øyeblikk» ville mistet jobben. Arsenal-ledelsen satt rolig i båten, hentet inn Martin Ødegaard og ga manageren arbeidsro. På søndag kom beviset på at strategien om å tro litt lenger, gir resultater.

Watford kom fra et Joshua King-kalas mot Everton og et surt hjemmetap mot Southampton. For noen få måneder siden hadde det lyst muligheter i øynene på Watford-supporterne med Arsenal som motstander, men nå skulle de opp mot klubben som var ubeseiret i de siste åtte kampene.

Les: Frank Lampard har avbrutt ferien for å snakke jobb

Claudio Ranieri sendte Joshua King igjen på topp, men denne gangen ble det ingen målfest, verken for King eller Watford.

Arsenal dominerte første omgang både med ballbesittelse og skudd, og presset ga Pierre Emerick Aubameayng muligheten fra straffemerket. Keeper Ben Forster gjorde en glimrende jobb på målstreken med redning, og sendte Watford til pause fortsatt i balanse.

Etter pausen fortsatte Arsenal presset og ble belønnet etter ti minutter. Ben White brøt Watford-spillet i et høyt press midt på Watfords banehalvdel, sto imot en takling og spilte rett i beina på Emile Smith Rowe som plasserte ballen i nederste hjørne til 1-0.

(foto: arsenal, twitter)

Martin Ødegaard ble sendt innpå de siste tjue minuttene og var på god vei mot scoring da Aubameyang rotet det til i offside-posisjon.

Uansett: Tre poeng til Arenal og 5. plass i verdens tøffeste liga. Kun to klikk unna Chelsea på topp.

Deilig å være Arsenal-supporter om dagen. (foto: fra premier league,.com)

Da Martin Ødegaard endelig ble hentet tilbake til London på slutten av august var Arsenal i minikrise. Etter 11 kamper er London-klubben i posisjon til å kjempe om topp-fire plassering.

Les: Kroenke sa nei takk til 20 milliarder kroner: «Klubben er ikke til salgs»