Som vi digger dette bildet.

Da bildet med tommelen opp fra Christian Eriksens sykehusseng gikk verden rundt, kunne vi puste ut litt. Dansken var hentet tilbake til livet og det endte godt. Gleden var selvfølgelig stor i Milano, samtidig har klubben en jobb å gjøre før sesongstart.

Eriksen kommer ikke tilbake til en fotballbane på en god stund. Antonio Conte hadde fått playmakeren godt i arbeid de siste månedene, og det var klart at Eriksen ville spille en enda viktigere rolle for klubben kommende sesong.

Les: Manchester United har lagt inn bud på Raphael Varane

Ifølge Calciomercato er Inter og Simone Inzaghi giret på å fylle tomrommet etter Eriksen med en bortgjemt nederlender hos United. Inter (med Conte ved roret, vel og merke), har vist en ekstrem teft til å finne spillere i Premier League som ikke får ut potensialet sitt i de engelske klubbene.

Denne gangen gjelder det Donny van de Beek.

24-åringen er ifølge Calciomercato toppkandidaten til å erstatte Eriksen. United-spilleren er utenfor rekkevidde når det gjelder kjøp, men Serie A-mesterne håper å bli enige med United om en leieavtale.

Har mer inne. (foto: united, twitter)

Les på Popidol: Heidi Klum hyller Tyskland og tester Instagram sine sensurregler samtidig

Vi kan ikke si annet enn at dette er en deal Solskjær og gjengen bør åpne opp for. Van de Beek har mer inne og vil få muligheten til å utvikle seg i «little Premier League» i Milano.

Etter en sesong, kan United vurdere om nederlenderen er stor nok for oppgavene på Old Trafford. Kjør på!

Les: Manchester United dropper Sergio Ramos