Selv Sergio Ramos sin kone Tv kjendisen Pilar Rubio gråt en skvett

Det er kanskje ikke så snodig at Sergio Ramos som ikke ble enig med Real Madrid om en ny avtale fortsatt er lojal ovenfor klubben han har vært i de siste 16 årene. – Han slutter, det er helt sikkert, men han har ikke tenkt til å få til en konkurrent i La Liga.

Det var en svært emosjonell kaptein og faktisk også president som tok farvel i en distansert seremoni.

Les: Ajax har solgt spissen Lassina Traore

«Dette er en av de vanskeligste stundene i mitt liv. – Det er på tide å ta farvel med Real Madrid. Jeg vil takke alle supporterne og hadde ønsket å si takk på Santiago Bernabéu. Takket være hele Real Madrid, vil jeg alltid ha deg med meg i hjertet», sa Ramos, som også uttalte at han vil komme tilbake til Real på en eller annen måte i fremtiden.

AS rapporterte tidligere at Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain og Ramos ‘tidligere klubb Sevilla var på jakt. men det ser dårlig ut for en retur til gamleklubben, – Ramos selv har bekreftet at Sevilla ikke er et alternativ.

Daily Mail melder imidlertid at Manchester United IKKE planlegger å prøve å rekruttere Ramos i sommer. United-ledelsen, ledet av visepresident Ed Woodward, sies å være misfornøyd med Sergio Ramos og broren Renes oppførsel overfor Premier League-klubben sist partene forhandlet. – Det skal ha vært omfattende diskusjoner internt på Old Trafford hvor de som er «langsinte» vant og fikk igjennom tanken om å droppe Ramos det til tross for at manager Ole Gunnar Solskjær ønsket seg den umiddelbare styrkingen av laget en signatur ville gitt.

Sergio Ramos selv har innrømmet at United ga et tilbud til ham sommeren 2015 og at han ble smigret av interessen.

  • «Det var et tilbud fra United. Jeg tenkte å flytte dit en stund, men Real Madrid var alltid min prioritet, og det var ingen økonomiske grunner», sa Ramos til den spanske radiokanalen COPE den gangen.

Ifølge Daily Mail er det i stedet PSG som er nærmest for å rekruttere Ramos i sommer. Samtidig leter United etter en ny midtbanespiller hvor faktisk en kollega av Ramos i Real Madrid, Raphäel Varane, er svært aktuell.

Les: Manchester United har lagt inn bud på Raphael Varane