Gracias.

Franskmannen har mer enn nok å fokusere på for Les Bleus, men de siste dagene har noe skjedd som gir Varanes agent mer enn nok å jobbe med.

David Alaba skal bare gjøre unna et EM for Østerrike før han møter opp på Real-trening, Sergio Ramos er ute av midtforsvaret etter at han var for sent ute med å godta betingelsene (!).

Les: Sergio Ramos takket ja til Real Madrid, men da var tilbudet makulert

Ryktet i Spania forteller at nyankomne free agent Alaba har forhandlet seg til en lønn på det dobbelte av Varan, i en fase hvor Real med 9 milliarder kroner i gjeld er nødt til å kutte ned på utgiftene.

Med Ramos ute av midtforsvaret, betyr dette at Real klarer å overtale Varane til å bli?

Ifølge Manchester Evening News kjører United på for å hente Varane til Old Trafford. Lokalavisa hevder Real har mottatt et bud på 50 millioner euro fra Solskjær og gjengen, men har takket nei.

Les: Heidi Klum hyller Tyskland og tester Instagram sine sensurregler samtidig

Gigant. (foto: real, twitter)

Perez har forventninger om 80 millioner euro, men med bare ett år igjen av kontrakten til Varane er United ikke interessert i å møte kravet. Klubbpresidenten vet godt at flere toppklubber står klare for å hente Varane på free transfer om tolv måneder, noe Real ikke har råd til.

Dette vet United godt.

Vi anbefaler United om å be Rio Ferdinand ta en telefon til Varane etter EM-sluttspillet. United-midtstopperen var visst Varanes store idol som ung.

Ifølge Manchester Evening News takket Varane nei til et kontraktsforlengelse med Real tidligere i år som inkluderte kapteinsbindet. Avstanden til de best betalte lagkameratene var for stor.

Rio Ferdinand, Old Trafford, solid ukelønn. Dette går Uniteds vei.

Les: Hvordan finner du Norges beste online casino-bonus?