Det endte bra. (foto: juventus, twitter)

Den italienske mesteren, Gianluigi Buffon er i ferd med å fullføre en komplett sirkel. – For 26 år siden da han forlot Parma var det flere som mistenkte noe virkelig stort var på gang, men at han skulle bli en keeperlegende med historisk sus og komme tilbake som 43 åring tror jeg ingen tenkte.

Buffon har vunnet det som vinnes kan (nesten), alt fra VM for Italia i 2006, Serie A og en bråte cuper med Juventus og Ligue 1 det ene året han spilte for Paris Saint-Germain, men aldri Champions League. Juventus har ikke vunnet Champions League siden 1996 (vant mot Ajax på straffespark). (Juventus tapte finalen mot Real Madrid i 2017, mot Barcelona i 2015, mot AC Milan i 2003, mot Real Madrid i 1998 og mot Borussia Dortmund i 1997)

Les: Har funnet spilleren som kan fylle tomrommet etter Ronaldo

Football-Italia melder at det pågår samtaler mellom Parma og Gianluigi Buffon. Parma som har lagt bak seg en forferdelig sesong med sisteplass og nedrykk til Serie B som resultat er i ferd med å lage et «nytt prosjekt» som Buffon har trua på.

Da Gianluigi Buffon takket for seg etter mer enn 500 kamper for Juventus ønsket han å fortsette med fotball. -Keeperlegenden er 43 år gammel og ifølge eget utsagn ønsker han å stå i mål i ti år til eller mer!.

Før han satte seg ned med Parma har han sagt nei til fem seriøse forslag, inkludert fra Besiktas som også var frempå i Buffon sitt «pauseår» i Paris.

Les: Julen Lopetegui kliner til med fem års kontrakt for urgamle Sergio Ramos