The one, the only.

Samtidig som Real Madrid teller på knappene om de skal driste seg til å øke tilbudet til deres 35 år gamle kaptein Sergio Ramos fra et til to år benytter den meget smarte manageren i Sevilla Julen Lopetegui muligheten til å komme imellom med et langt mer fristende bud.

Sevilla solgte sin allerede da stjernespiller Sergio Ramos til Real Madrid i 2005 for 27 millioner euro. Julen Lopetegui som var manager for Real Madrid i fire korte måneder høsten 2018 vet hva det vil bety for klubben å hente hjem Ramos.

Les: Mundo Deportivo: Jorge Sampaoli har Coutinho som løsning

Julen Lopetegui har sikret Champions League kvalifisering med å lande fjerdeplassen i La Liga, han har også landet en forlengelse av sin egen avtale. Sergio Ramos er en fantastisk spiller som har levert for Real Madrid gjennom årene, denne sesongen har han slitt med en meniskskade og hatt muskeltrøbbel noe som har holdt han utenfor mer enn han ønsket. For første gang på mange år ikke Ramos en del av det spanske landslaget.

Ramos står med 180 kamper og 23 mål for Spania. Han er fire opptredener unna å tangere verdensrekorden over antall spilte landskamper. Den tilhører i dag egypteren Ahmed Hassan. – Det er lite som tyder på han kommer til å slå den rekorden.

Sergio Ramos har vært landslagskaptein siden han tok over rollen etter Iker Casillas i 2016, en rolle han hadde også i perioden da Julen Lopetegui var landslagssjef for Spania.

Julen Lopetegui er sikker Sergio Ramos kan levere for Sevilla frem til han er førti.

esRadio melder at Sevilla vil sikre seg Ramos ved å tilby ham en sensasjonell femårskontrakt. – Ringen kan med andre ord sluttes, stopperlegenden ønskes tilbake der det hele startet.

Les: Jens Petter Hauge lei av Stefano Pioli sin kalde skulder