Toppscorer nå også i Serie A. (foto: juventus, twitter)

Det er få, om noen som tror Cristiano Ronaldo er Juventus spiller når vi går mot mørkere tider igjen. Torino klubben har begynt å så på erstattere og har kommet opp med en noe overraskende løsning.

Bianconeri har rettet blikket mot den franske superstjernen Antoine Griezmann, dette samtidig som Barcelona i følge Calciomarcato er svært opptatt av å ta en god slump ut av lønnsbudsjettet. Juventus tilbakevennende manager Massimiliano Allegri er en massiv Antoine Griezmann fan. – Rett før han fikk sparken i 2019 og før overgangen til Barcelona fra Atletico Madrid gikk igjennom (benyttet utkjøpsklausul på 120 millioner euro) ønsket han at Juventus skulle legge inn et bud.

Les: ESPN: David de Gea har ett krav for å bli hos Manchester United

Enhver avtale må imidlertid vente til etter EM. Griezmann har fokus på EM med Frankrike. Han spilte en nøkkelrolle både ved EM 2016 og 2018-VM.

30-åringen ønsker imidlertid ikke å forlate Camp Nou, han var på en oppadgående kurve utover sin første sesong for Barcelona og ønsker å bevise han er en av verdens beste i sesongen som kommer.

Les: Marek Hamsik var bare en svipptur innom IFK Göteborg