Mestro. (buffon, twitter)

Da keeperikonet Gianluigi Buffon bestemte seg for å forlate PSG i 2019 for retur til Juventus, var det en gedigen tabbe. 45-åringen angrer fortsatt på valget da han ga avkall på frihet og 10 millioner euro. Når italieneren nå takker nei til årslønn på ville 30 millioner euro, skjønner vi at penger likevel ikke betyr så mye for fotballens gentleman.

-Det var min største feil da jeg forlot PSG. De (PSG-ledelsen) fortale meg at Areola ville få spille i Champions League, det kunne jeg ikke akseptere. jeg er en som fortjener å spille, så derfor skiftet jeg tilbake til Juventus. Det angret jeg raskt, for Areola ble skadet og PSG hentet Keylor Navas i stedet for ham. Paris var den flotteste opplevelsen i karrieren og jeg følte meg som en fri mann, fortsetter legenden.

LES: Ronny Deila har på plass Bodø/Glimt-spiller

I tillegg til friheten, gikk Buffon glipp av den store lønnsutbetalingen.

-Det var min største feil da jeg forlot PSG, for det betød at jeg gav avkall på 10 millioner euro avslutter Buffon.

Nå har keeperen igjen tatt et valg, et valg som gjør at han gir avkall på 30 millioner i årslønn.

LES OGSÅ: Tidligere Southampton-stjerne får sin største oppgave

Ifølge Corriere della Serra har Buffon fått tilbud fra «Ronaldo-ligaen» med gigantlønn, ifølge det italienske mediet har Parma-keeperen takket nei til tilbudet. Han akter å bruke siste del av karrieren mer sammen med familien. Da gjør 45-åringen seg klar for siste sesong i Parma-drakta.

Takk.