Jordan Larsson

Bortsett fra noen gode fotballgener, birnger det sjelden noen glede for junior når faren din huskes som en av de stor stjernene. Spør Jordi Cruyff. Nå har riktignok Cruyff junior både fått spille for Barcelona og er nå tilbake som direktør i klubben, men få tenker på Jordi når Cruyff-navnet nevnes.

For Jordan Larsson kan det bli egen historieskriving de neste årene. Sønn av Henrik Larrson har han ikke Cruyffs enorme sko å fylle, men Henke Larrson er fortsatt et stort fotballikon.

Les: Tottenham tråkker hardt på bremsen

Etter en gnistrende god sesong for Spartak Moskva med 15 scoringer på 29 ligakamper, har 23-åringen alle planer om å bruke utstillingsvinduet i EM for det det er verdt. Ifølge russiske Sport Express har Spartak Moskva-spilleren allerede fått tilbud fra Bundesliga.

Jordan Larsson har utviklet seg etter år i svensk og nederlandsk fotball før han stakk til Spartak Moskva for to sesonger siden. Spissens prestasjoner i Russian Premiership har varslet at det bare er et tidsspørsmål før det blir en av de fem største ligaene på svensken.

Ifølge Sport Express har Wolfsburg vært i kontakt med agenten, samtidig som Spartak har mottatt et bud på rundt 10 millioner euro.

Les på Tysk fotball: Jobbes hardt for at Dortmund ikke kan hente tilbake Alexander Isak

Med kontrakt løpende til 2023, kommer Spartak garantert til å la Larsson vise seg frem i EM-sluttspillet før de går inn i forhandlinger.

Fjerdeplass i Bundesliga forrige sesong betyr at Wolfsburg kan tilby Larsson Champions League-spill. Uansett hva Jordan Larsson velger, junior er på god vei til å skrive sin egen historie.

Les: Leeds leder jakten på den ultimate venstreback