Det er bare noen måneder siden Chelsea fant ut de ikke hadde bruk på Tammy Abraham som bare var 6 år gammel første gang han tok på seg en Chelsea drakt og solgte han til Roma.

Der, under ledelse av Jose Mourinho har spissen blomstret opp. Kommentatorer nært Chelsea sier de ser Tammy Abraham slik de håpet han skulle bli da han som liten gutt ble omtalt som et fenomen. – Det holdt på å gå galt, rett etter ankomsten til Roma i fjor sommer så 24 åringen tafatt ut og slettes ikke verdt 34 millioner pund som Chelsea fikk.

Les: Har startet aksjonen! «Få Ronaldo til å parkere alle tanker om en retur til Sporting»

Tammy Abraham er på delt tredjeplass på toppscorerlisten i Serie A sammen med Giovanni Simeone, med sine 15 mål på 28 kamper. (Ciro Immobile og Dusan Vlahovic er på delt førsteplass med 21 mål)

Daily Mail skriver at Roma forbereder seg på en travel sommer, samtidig som de setter et slags juridisk press på Chelsea som fortiden er bundet på hender og føtter.

Klubben har derfor klistret på en prislapp som viser 100 millioner pund – over 1,1 milliarder kroner.

Les: Antonio Conte gjør det igjen!

Chelsea har en tilbakekjøpsklausul på 67 millioner pund, men den trer ikke i kraft før neste sommer. Roma, har til vurdering hos sine advokater om klausulen kan kreves fjernet da Chelsea pr nå ikke har lov til å gjennomføre handler eller forlengelser.

Det er trolig et godt tidspunkt å ta Chelsea til retten hvis det er noe de lander på.