Lage og gjengen har fått med seg det nordiske fotballmiraklet. (foto: wolves, twitter)

Etter å ha startet seigt for så å dunddre på med sterke resultater og poengsamling i Premier League, er ikke ulvene fra Molineux desperate. Adama Traoré er på vei over til Tottenham, men heller ikke det skaper noen krisestemning. På en råsterk 8. plass, fire poeng bak Manchester United på 4. plass, skal penger i januar brukes på sikre trekk.

Hee-Chan Hwang ble hentet fra RB Leipzig i august for leie ut sesongen. Sør-koreaneren akklimatiserte seg på rekordtid i verdens tøffeste liga, scoret i debuten mot Watford, og har vært på banen i 14 av de 21 Premier League kampene så langt i sesongen, der senterforwarden har levert 4 scoringer for ulvene.

Les: Anthony Martial hadde ikke andre muligheter enn å rømme fra Manchester United

Ifølge Telegraph er det ikke noe mer å tenke på Wolves. Kjøpsopsjonen klubben forhandlet seg frem til på rundt 170 millioner kroner, skal utnyttes nå i januar.

Hee-chan Hwang

Les: Liverpool må kjappe seg, neste store tyske midtstopper er i forhandlinger om overgang i januar

Et smart trekk. Bruno Lage skal fortsette den gode steamen etter vinterpausen med en tropp som har vist seg å fungere. Hwang har vist han er et naturlig medlem av ulveflokken som jager kvalikplass i Europa.