Anthony Martial

Vi er helt sikre på at Anthony Martial som kom til Old Trafford i 2015 her en perfekt match for Sevilla manager Julen Lopetegui. – Den tidligere spanske landslagssjefen har siden han signerte med Sevilla bygget opp en klubb som holder topp Europeisk nivå.

Martial er i stand til å spille enten som spiss eller på begge flankene, fortrinnsvis på venstre side, hvor han kan kutte på innsiden. Med bare to Premier League-kamper denne sesongen fra start, og et svært tynnslitt forhold til midlertidig manager tydelig Ralf Rangnick hadde franskmannen ingen annen mulighet enn å rømme Old Trafford.

Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar

Det som overrasket de aller fleste observatører var hvor raskt etter Rangnick overtok etter Ole Gunnar Solskjær ting begynte å gå dårlig. I motsetning til sin forgjenger fikk spillerne gjennomgå av sin manager i det offentlige rom. samtidig som dialog omkring trening og spillestil ble byttet ut med regler.

Anthony Martial er på utlån ut sesongen, innen han eventuelt kommer tilbake er det en ny manager på plass hos Manchester United, flere spillere vurderer hva de skal gjøre og klubbens managervalg vil være avgjørende for om de blir eller ønsker seg videre. – Sjefene på Old Trafford har fått med seg dette og har intensivert arbeidet med å finne en ny manager de kan annonsere så fort som mulig.

Så langt har det blitt 269 kamper, 79 mål og 50 målgivende pasninger for den engelske storklubben, til sommeren vet vi om det blir flere.

Les: Goal: Enighet om Vlahovic-overgang til ville 900 millioner