Terrieren. (foto: chelsea, twitter)

Noen vil hevde at Timo Werner og Kai Havertz hadde et stykke igjen før de hadde gjort seg fortjent til superstjerner-merkelappen i Bundesliga, men den ekstreme interessen for de to unge spillerne og Chelsea som åpnet lommeboka på vid gap – midt i verste viruskaos – det forteller noe annet. Nå starter Chelsea jobben med å hente superstjerne nr. 3.

At David Alaba fortjener denne merkelappen, er det ikke tvil om. En av nøkkelspillerne til Hansi Flick da Bayern München rasket til seg the treble forrige sesong, og en spiller som det siste tiåret har jobbet seg opp til å bli en gigant for verdens beste klubb.

Les: Bild: United har allerede bestemt seg for midtbanespiller på free transfer

Alaba spiller i den defensive posisjonen manageren peker på, og har vist seg som gull verdt for Flick. Med utløpende kontrakt til sommeren har Alaba muligheter til å starte 2021 med å forhandle med klubber utenfor Bayern.

Ifølge Bild er det allerede satt en forhandlings-date med Frank Lampards utsendte. PSG skal også ha booket seg inn til et møte, men når Chelsea er på raid i disse koronatider, da ender gjerne spilleren på Stamford Bridge.

Gjør Alaba også det, begynner Lampards tropp å bli ekstremt skummel.

Les: Satser på at Manchester United definerer van de Beek som overflødig