Har vært en lang vei siden årene hos Liverpool. (foto: suso, twitter)

Spilleren med det kule navnet ble hentet til Liverpools akademi og fikk sin første profesjonelle kontrakt med klubben på 17-års dagen i 2010. Debuten på førstelaget kom i 2012 og spanjolen markerte seg umiddelbart. Samme år signerte angrepsspilleren en langtidskontrakt med Liverpool etter å ha blir rost opp i skyene av Brendan Rodgers.

Så kom Daniel Sturridge og Philippe Coutinho, og den spanske spilleren ble sendt ut i skyggenes dal. Det ble et utlån til Almeria i 2013 før han ble hentet hjem og definert som overflødig.

AC Milan benyttet muligheten og slapp unna med å betale en slags overgangssum på 1,3 millioner euro. Heller ikke her fant Suso helt roen, før han fra 2016 fikk muligheten til å etablere seg de to kommende sesongene. Dette resulterte i 153 kamper, 24 mål, 36 assists og en Supercoppa på Cv´en.

Les: Harry Kane må holde seg hos Tottenham

I januar i år ble Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre (da skjønner du artistnavnet) sendt på utlån til Julen Lopetegui og Sevilla. Her har 26-åringen spilt solid og har fått tilliten i 19 kamper. Selv om det har blitt med 1 scoring og 1 assist, har Lopetegui bestemt seg for å satse på den tidligere Liverpool-spilleren.

Les: Dwight Yorke tenner lyset hos United etter Chelsea-tapet

Femårskontrakt med klubben som skal ut i Champions League neste sesong og 24 millioner euro (ifølge football espana) til AC Milan som hentet Suso fra Liverpool for vekslepenger. Høres ut som en glimrende løsning for alle parter.

Les: Chelsea fosser frem, men trenger 1,2 milliarder kroner for å nå målet