Bare helt spesiell sammen med denne gjengen? (foto: tottenham, twitter)

Kane og José Mourinho knuste Leicester med 3-0 på søndag og gav seg selv og Manchester United en hyggelig gave (gleden varte ikke så mange timene for Solskjær og gjengen…). For Tottenham blir den overlegne seieren noe å ta med seg inn i neste sesong. Spesielt når en skadefri Harry Kane viser at London-klubben ikke har glemt alt om effektivitet foran motstandernes mål.

Spørsmålet er fortsatt om neste sesong blir med eller uten tomålsscoreren. 26-åringen skrev en seksårskontrakt i 2018, men fortalte villig til Sky Sports i mars at han velger exit hvis ikke utviklingen går i riktig retning.

Les: Dwight Yorke tenner lyset hos United etter Chelsea-tapet

Det er neimen ikke lett å tolke hvilken retning det går med jo-jo prestasjonene til Tottenham under José Mourinho, men for portugiseren finnes det ikke noe grønnere gress for Kane utenfor Tottenhams klubbgrenser. For Harry er special, men det er Tottenham som gjør ham til The Special One.

-Jeg tror alle mener han er en fantastisk spiller og at Tottenham er så heldig å ha ham fordi han er den spilleren, personen og the Tottenham boy, begynner Mourinho ifølge ESPN.

-Summen av dette gjør ham til en spesiell spiller for oss, som trolig ikke ville være så special spillende for en annen klubb. Han er virkelig special for oss, han er virkelig special for Tottenham, avslutter Mourinho.

Hæ?

Les: Solbakken har fått flere jobbtilbud

Vi skal være forsiktige med å tolke Mourinho når han setter i gang foran en mikrofon, men for oss blir det litt som at Kane ikke skal tro han er noe – utenfor Tottenham. Ikke helt strategien for å beholde spilleren som har dundret inn fire mål på de to siste kampene, spør du oss.

Les: Bekreftet: Stortalentet er klar for Borussia Dortmund