(c) Bilde: RB Leipzig: Dayot Upamecano

Karl Heinz Rummenigge og Bayern München har alltid hatt som mål å plukke de beste spillerne og de største talentene – fra de største rivalene i Bundesliga. Sommeren foran oss blir det tydeligvis inget unntak.

Denne gangen er det ikke Borussia Dortmund som skal tappes for nok en spiller på Lewandowski-nivå, men brysomme RB Leipzig.

Les: Skikkelig Fight Club på Anfield

Tyske Sport Bild har hengt seg på Dayot Upamecano det siste året etter at 22-åringen forlenget med RB Leipzig, samtidig som han ikke skjulte at han gjerne så for seg en overgang.

Sånn prater en spiller som har skjønt verdien sin og akter å utnytte den. Liverpool, Manchester United blant flere, har vært sterkt linket til midtstopperen. Men det er bare Bayern München som har begynt å prate om Upamecano.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

Karl-Heinz Rummenigge har ikke for vane å fortelle hva som foregår bak kulissene i klubben, så når han først velger å uttale seg om ryktet om en Upamecano-overgang, da er ikke dette bare røyk.

-Vi tar oss av det. Vi ser ikke bare på hvilke spillere vi vil ha, men også hvilke posisjoner vi vil – og skal gjøre noe med, begynner Rummenigge til Bild.

Rummenigge sier videre at en overgang ikke er aktuell nå, og at Upamecano spiller sesongen ferdig i RB Leipzig.

Spiller ferdig sesongen i Leipzig. Vi kan ikke tolke det som annet enn at Bayern München skal en av fotballsirkusets mest omsvermede midtstoppere ut av Leipzig – men ikke ut av Bundesliga.

Les: Rooney visste om United-mirakelet allerede for seks uker siden