Må visst ta en prat til.(barcelona, twitter)

Ser vi bort fra Lionel Messi, har det vært mest fokus hos Barcelona på hvem som skal dyttes ut i tillegg til Suarez, Vidal og gjengen som måtte gå i sommer. På søndag kunne Koeman bekrefte at han var i ferd med å miste én han faktisk ikke hadde tenkt å slippe.

For noen dager siden kom ryktet om at Arsenal har bestemt seg for å la islendingen Runar Alex Runarsson slippe rollen som første-backup for Bernd Leno. Selv om Leno har holdt seg frisk og i form til å stå alle Premier League-kampene, har Mikel Arteta ikke råd til å risikere skade på tyskerne og plutselig oppleve å stå på gærne siden av midtstreken på Premier League-tabellen – i sluttfasen – med en islending som ikke er klar.

Les: Sky Sports: Arsenal jobber med nødløsning fra Barcelona

Barcelonas andrekeeper Neto er sterkt linket til London-klubben, og i helgen kom bekreftelsen fra Ronald Koeman om at brasilianeren med 6 La Liga -og 3 Champions League-kamper denne sesongen har bedt om exit i januar.

31-åringen ble hentet fra Valencia i 2019 og så sikkert for seg happy days for en av verdens største klubber. Det er bare det at Barcelona også har en av verdens beste keepere i Ter Stegen. Dette har ført til at Netos drøm gradvis har smuldret opp med 14 kamper siden ankomsten. Det hjelper tydeligvis ikke at ni av dem har kommet denne sesongen, Neto har gått lei.

Betyr dette at alt er klart for en Arsenal-overgang?

Garantert ikke.

-Det er sant at representantene hans har bedt om en exit og vi har sagt nei, fordi han er en viktig keeper for oss og vi ønsker å være godt dekket i alle posisjoner, sier Koeman på søndag ifølge Goal.

Dermed må Arsenal oppgi jakten på Neto, mens brasilianeren selv må kjempe frem noen falske smil når han kommer på de neste Barcelona-treningene. Fotballivet er tøft, men som en vis kone engang sa: De får grisegodt betalt for å takle det.

Les: Gidder ikke snakke om 800 millioners salg