Har vist at det er mulig hos West Ham. (foto: west ham)

22 år gamle Declan Rice er av naturlige årsaken en ettertraktet spiller. I lang tid har vi og alle andre rapportert at hans tid i West Ham snart er over – Det er rett og slett en klubb som ikke er sexy nok.

Chelsea er de som har «mast» mest, og for ikke så lenge siden har også Manchester United kastet seg inn i kampen og det med en verdivurdering på 70 millioner pund nesten 800 millioner kroner.

Les: Mourinhos trussel mot Bale: Vil du bli eller dra til Real Madrid og ikke spille?

West Ham-manager David Moyes prøver å være overbevisende i sine uttalelser at et salg ikke er aktuelt. London klubben skal ikke ha vært i kontakt med verken Chelsea og Manchester United om en overgang til spilleren.

  • «Vi har ikke hatt kontakt med noen av klubbene angående Declan og vi vil heller ikke ha det», sier han ifølge Daily Mail.
  • «Han gjør det veldig bra for oss og er nå en stor leder. Han har overtatt mye etter Mark Noble. Han er på vei til å bli en virkelig god spiller»

West Ham er inne på vinnersporet igjen og er oppe på 9.plass etter gårsdagens 1 – 0 seier mot Burnley og borteseieren mot Everton på årets første dag.

Les på Engelske Klubber: Solskjær: «Ville være et sjokk å slå Liverpool»

Rice har kontrakt med West Ham frem til sommeren 2024.