Coach. (foto: united, twitter)

For kort tid siden ble det bekreftet at Sergio Aguero blir ledig på markedet til sommeren etter å ha levert Manchester City minst 257 scoringer. Selv om argentineren har vært delvis ute av gamet denne sesongen med skader, er det liten tvil om at 32-åringen fortsatt har noen virkelig gode sesonger igjen i beina.

Få andre i Premier League er i nærheten av målteften til Aguero, så da argentineren forrige uke ble linket til Man United, begynte diskusjonene å gå på sosiale medier. Aguero som busses på free tranfser over til den røde siden av Manchester, en gavepakke til United, eller en gedigen tabbe?

Les: Og der kom den store forskjellen mellom Solskjær og Tuchel

Da Solskjær fikk mikrofonen dyttet foran seg før søndagens kamp mot Brighton, kom spørsmålet om Aguero-ryktet. Solskjærs svar sørget effektivt for å legge diskusjonen om Aguero i United-drakt død.

-Lojalitet er en av de verdien jeg virkelig, virkelig setter høyt. Jeg ville ikke forvente at en spiller som har spilt for en klubb i ti år ønsker å gå til byrivalen. Det er ikke noe for meg. Jeg vet vi er profesjonelle, men når du spiller for Man Und, da går du ikke til Man City. Vi har hatt eksempler på dette, and I didn´t really agree with it. Jeg vil ikke nevne navn, men dere vet alle hvem jeg mener. Enough said, kommer det fra Solskjær ifølge Goal.

Blir med lyseblått. (foto: united, twitter)

Aguero slipper derme å banke på porten på Old Trafford, den er lukket og låst av Ole «Old School» Solskjær. Enogh said.

Les: Italiensk media: Zlatan har allerede signert