Arvtageren for "oldisen" på 21, trodde mange. (foto: dortmund, twitter)

Dagen etter at Youssoufa Moukoko rundet 16 i november, benyttet Dortmund muligheten til å sette inn tenåringen i Bundesliga-kamp. Fotballeksperter jublet, men ikke alle er like fornøyd med at yngre og yngre spillere sendes inn i fotballens colosseum. Nå kan kritikerne ha fått vann på mølla.

Skader oppstår uavhengig om du spiller på knøttelag eller på seniornivå. Likevel, intensiteten og trøkket på seniornivået blant verdens beste er så ekstremt at kroppen bør være utviklet nok til å takle all julinga.

Les: Italiensk media: Zlatan har allerede signert

Moukoko har hatt ekstremt dårlig tid, og skrev seg inn i historiebøkene som Bundesligas yngste spiller og målscorer, og Champions League-historiens yngste. Det var heller ikke overraskende at Tyskland valgte å ikke «sløse bort» Youssoufa Moukoko på U16-landslagsspill.

Spissen ble kalt inn til U21-landslaget, og det var under EM-sluttspillet at 16-åringen fikk en lei skade i leddbåndet i foten. Tyskland er videre til kvartfinalen, Moukoko er ferdig for sesongen.

Les på F7: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Tolk det som du vil. Vi ønsker uansett 16-åringen gute Besserung, og håper støtteapparatet sørger for det ikke kuttes noen hjørner i reabiliteringen.

Les: Sky Sports: Atletico Madrid styrer inn mot benken til Tottenham