Vil så mye. (foto: dalot, twitter)

Dalot er en av United-spillerne som forventes å forlate Old Trafford i sommer. Det er ingen tvil om at den unge portugiseren er en solid spiller, men Solskjærs plan er å lage rom for spillere som kan være med å tippe semifinaler i riktig retning neste sesong.

Ifølge portugisiske O Jogo har Dalot innsett at han ikke kommer seg forbi Wan-Bissaka og Fosu-Mensah i køen om spilletid. Dette har fått Carlo Ancelotti på banen. Everton trenger en høyreback som kan fungere som en tredje sentral forsvarsspiller hvis nødvending.

Les: Endelig! Gareth Bale på vei tilbake dit han vet han er ønsket

Så hva er denne greia med regjerende Champions League-mester?

Ifølge den portugisiske avisen har PSG holdt øye med 21-åringen og vurderer å melde seg på når United-spilleren med bare 11 kamper forrige sesong – men med karrieren foran seg – skaffer seg billett til overgangstoget.

Selv om Bayern München er vist seg som uovervinnerlige i Champions League, er det noe helt spesielt med årets PSG-lag etter at de skremte bort CL-spøkelset og står klar for finale. Vi kan derfor ikke se bort fra at Diogo Dalot kan tre på seg drakten til de regjerende Mesternes Mester.

Les: Hyper milliardær lykkes endelig med å kjøpe engelsk fotballkubb