Bør nærme seg en prat med Barcelona-manageren.

Av en eller annen grunn som er hevet over min fatteevne er Barcelona fortsatt nærmest desperate etter å hente Neymar tilbake fra Paris Saint-Germain. – Klubben sliter allerede med store indre problemer og det spørs om de vil overleve som storklubb hvis de nå gjør en feil med så mye penger som trengs for å gjennomføre deres plan.

Den spanske avisen Sport skriver at Barcelona planlegger å sette Philippe Coutinho i spill som en del av en kjempeovergang i sommer. – En bøtte med penger, pluss Coutinho for Neymar.

Les: Quique Setien har tapt garderoben

Det blir nesten for dumt å tro at Paris Saint-Germain som brukte 222 millioner euro på å, mot Barcelona sine ønsker, hente Neymar tilbake i 2017 skal være spesielt imøtekommende ovenfor et fremstøt som ikke bringer dem i det miste det de har investert.

Den franske storklubben har lenge vært imponert over Philippe Coutinho, de sov i timen da Barcelona hentet han fra Liverpool. – Vi vet de følger med nå.

Countinho regnes som den ultimate teknikeren, det kom ikke til sin rett på Camp Nou og etter kort tid arrangerte klubben et utlån til Bundesliga og Bayern München.

Les: Nå ryddes det plass for Martin Ødegaard hos Real Madrid