Quique Setien

Barcelona ble slått komfortabelt av Real Madrid i søndagens El Clasico. Los Blancos 2-0 seier på Bernabeu kom takket være mål i andre omgang fra Vinicius Jr og Mariano Diaz.

Resultatet betyr at Barca slipper til andreplass i La Liga og gir med det sine store rivaler en fordel i kampen om La Liga. Egentlig er det noe vi har sett en stund, tross alt har Quique Setiens lag tapt tre av sine seks bortekamper siden han ble ansatt i januar.

Les: «Det dårligste Real Madrid jeg noensinne har møtt»

Det er neppe den formen vi er vant til å se fra Lionel Messi og co. Siden Setien erstattet Ernesto Valverde, har Barcelona virkelig slitt både på og utenfor banen.

Store deler av garderoben allerede har mistet troen på treneren sin etter mindre enn to måneder.I følge Catalunya Radio, blir kommentarer som «disse gutta (Setien og hans apparat) vet ikke hvordan de skal styre dette skipet»

Trenerne er «ute på dypt vann» og noen mener de ikke er gode nok til å med å jobbe for en klubb av Barcelonas status.

Les: Harry Kane vil forlate Tottenham, men ikke Premier League

Setien har mistet garderoben – Ganske brutalt, ikke sant?

Disse følelsene i troppen begynte i slutten av januar etter et 2-0 nederlag mot Valencia og har tilsynelatende eskalert etter Clasico-nederlaget.

AS melder at spillere har uttrykt misnøye over Setiens beslutning om å ta av Arturo Vidal ut i andre omgang mot Real Madrid.

Å avskjedige Valverde skulle fikse problemene vi så i første halvdel av sesongen, men det virker som om veldig lite har endret seg og har det endret seg noe så er det faktisk til det verre.

Det er få som tror at Setien overlever sommeren i Barcelona.