Har knapt rukket å bli svett i Barca-drakten. (foto: pjanic, twitter)

Vi hadde ikke forventet at Ronald Koeman ville ha full kontroll de første månedene av sesongen etter klubbhistoriens verste sommerferie. Den nye Barcelona-manageren skal bygge stein på stein, men da må de nye steinene også være skikket til å levere i kamp.

Koeman beholdt Messi, sparket ut Suarez, Vidal og Rakitic, gikk glipp av Memphis Depay og Wijnaldum, men fikk Miralem Pjanic i fanget.

Mens Luis Suarez knapt pakket ut bagen i Madrid før han leverte en masse for Atletico, går vi fortsatt og venter på Barcelonas største signering, Miralem Pjanic.

Spilleren som ifjor ble kåret av The Guardian som verdens 50. beste fotballspiller, ble hentet fra Juventus for å bli del av midtbanenkrigerne som skal gi Barcelona tilbake kontrollen i de største kampene.

Les: Spansk ABC: En av verdens mest lovende spisser har bestemt seg»

Barcelona venter også. Nå var det riktignok et korona-fravær på 30-åringen og en mangelfull preseason i forbindelse med overgangen, men ifølge Diario Sport har rynka hos Koeman blitt dypere.

Den spanske avisen hevder trenerteamet begynner å bli småbekymret for Pjanic. Selv om spilleren er pisket rundt til å finne formen som gjør midtbanespilleren til førsteellever-materiale, er progresjonen dårligere enn forventet. Nå murres det om at 30-åringen ikke har den nødvendige disiplinen.

Les: Presses til å hente Koulibaly til Premier League i januar

Vi skal ikke glemme at Pjanic begynte trening med Barcelona så sent som 17. september, men det er ikke mer enn 17 dager etter resten av troppen. Det hjalp heller ikke Barcelona at Pjanic dro på seg en mindre ryggskade i løpet av landslagstjenesten for Bosnia.

Koeman hadde trengt Pjanic som en gamechanger i El Clasico neste helg, det kan han trolig glemme.

Les: Koeman bekrefter at han går for Barcelona-redningen i januar