Spalletti nekter exit. (foto: koulibaly, twitter)

For å vinne de største trofeene kommer en klubb ikke unna midtstopperne. De største klubbene har alltid hatt noen av verdens beste spillere i denne posisjonen. Hos Liverpool vet fullbacks at Virgil van Dijk er bak og stanser motstanderne hvis de selv var på vei fremover. Det vil si, de visste at. Nå er verdens beste midtstopper trolig ute resten av sesongen.

Hos Manchester City lager det dype krateret etter Vincent Kompany fortsatt trøbbel for Guardiola. Hos byrivalen er det ikke tvil om at Solskjær ikke har funnet den perfekte miksen til Harry Maguire.

Alle tre klubbene har definert Kalidou Koulibaly som spilleren som kan endre alt.

Les: Neymar får litt mindre vondt mot Manchester United

Napoli skjønner selvfølgelig at de sitter i en behangelig forhandlingssituasjon når tre desperate giganter står og tripper. I sommer lot derfor Serie A-klubben seg ikke overtale til å gå inn forhandlinger. Ifølge Calcio Mercato strakk City seg lengst med et bud på 60 millioner euro, 20 millioner euro unna forventningene til Napoli-eieren.

Koulibaly ble.

Nå hevder den italienske avisen at signalene fra Manchester City taler om at klubben skal inn i nye forhandlinger med Napoli i januar. Vi ser ikke bort fra at Liverpool melder seg på med van Dijk på sidelinjen.

Koulibaly skal til Premier League i januar, men det kommer til å koste.

Les: Spansk ABC: En av verdens mest lovende spisser har bestemt seg»