To fulltreffere. (foto: barca, twitter)

Barcelona-sjef Xavi vil ikke utelukke La Liga-tittelen etter 4-0 og utklassing av Real Madrid på Bernabeu søndag.

Real, som hadde vunnet de fem foregående El Clasicos, er ni poeng foran Sevilla med ni kamper igjen, med tredjeplasserte Barcelona ytterligere tre bak med en kamp mindre spilt.

Pierre-Emerick Aubameyang scoret to ganger på sin El Clasico-debut og satte opp Ferran Torres.

Aubameyang og Ronald Araujo headet inn innlegg fra Ousmane Dembele før pause, og Aubayemang satte Torres med et nydelig hælspark for deres tredje.

Snuser på en av La Ligas beste keepere som David de Gea erstatter

Den tidligere Arsenal-spissen Aubayemang chippet inn det fjerde målet etter en Torres-pasning, som måtte sjekkes av VAR, men ble godkjent.

Barca er nå ubeseiret på 12 kamper og Xavi sa:

– Jeg vet ikke om vi kan vinne tittelen, vi kan ikke utelukke noe. Kanskje vi er litt sent ute, men dette er en veldig stor seier for oss.

– Vi var mye bedre enn Real Madrid. Vi spilte nesten som et hjemmelag. Det er en dag å nyte, ikke bare som Barca-manager, men også en fan.

– Vi kunne lett ha scoret fem eller seks.

Barcas midtbanespiller Sergio Busquets la til:

– Hvis vi fortsatt har en liten sjanse til å kjempen om tittelen, vil vi kjempe til slutten. Det er veldig vanskelig, men i fotball kan alt skje. Vi er Barca.

Les: Football-Insider: Leeds overbevist om at de ikke mister en av sine desidert viktigste spiller

Real-sjef Carlo Ancelotti tok ansvaret for det tunge tapet, og sa «det er min feil» – men oppfordret laget sitt til å «glemme det og gå videre». Real Madrid manglet sin toppscorer Benzema søndag kveld uten at det kan forklare den totale kollapsen på hjemmebane.

Barcelona har sett ut som et helt nytt lag etter at klubblegenden Xavi erstattet Ronald Koeman i november, og har bare tapt én gang i La Liga på den tiden – og det nederlaget var for mer enn tre måneder siden.

Vintersigneringene deres fra Premier League har forvandlet dem , Aubameyang fra Arsenal, Torres fra Manchester City og Adama Traore fra Wolves.

Bare Memphis Depay (10 mål) har scoret mer enn Aubameyang (ni) og Torres (fem) for Barcelona denne sesongen.