Yassine Bounou

Neste sommer går avtalen til Manchester United med den spanske keeperen David de Gea ut på dato. – Det er knyttet stor usikkerhet om 31 åringen fortsetter etter dette, eller om han faktisk selges allerede i sommer. Uansett, Manchester United har startet søket etter en erstatter til tross for at Dean Henderson står og tripper, klar for å bli ny førstekeeper.

Sunday Mirror melder at Manchester United etter å ha fulgt Sevilla keeper Yassine Bounou en stund har landet ned på at han er svært aktuell og har de kvaliteter de er ute etter. BONO som hans venner kaller han har vært en del av Marokkos landslag siden 2012 og de siste årene, siden VM i Russland i 2018 vært landets førstekeeper.

Les: Vekket interessen til Manchester United! Blomstret opp etter Cristian Romero dro til Tottenham

Karrieren tok virkelig av da han året etter ble en del av Sevilla først på lån så på en fast avtale det pr i dag er to år igjen av.

Med halvannet år igjen av kontrakten til David de Gea (31) på Old Trafford har Manchester United begynt å sondere markedet etter en mulig ny keeper. Yassine Bounou har vært god veldig lenge, men han ble egentlig eksepsjonell denne sesongen. – Der viser seg i verdien til BONO, Sevilla måtte ut med 40 millioner til han gamle klubb Girona, nå mener spansk presse Manchester United, eller noen andre som vil kjøpe må putte en null til bak kjøpssummen.

Marokkanske Bounou, som er født i Canada, har vært blant La Ligas beste keepere denne sesongen.

Les: Football-Insider: Leeds overbevist om at de ikke mister en av sine desidert viktigste spiller