Vi føler med Leeds-supporterne denne sesongen. Marcelo Bielsa skapte historie – og er nå selv historie i klubben. Jesse Marsch er hentet inn for å lykkes med det han ikke klarte hos RB Leipzig, Leeds er ubønnhørlig trukket mot nedrykksstriden. På rredag kom den befriende følelsen av å stanse fallet. Samtidig ser det ut til at en av nøkkelspillerne har alt andre planer enn å hoppe av prosjektet.

Fredag inviterte ulvene fra Molineux til kamp om tre Premier League-poeng begge sårt trenger. Wolverhampton i kampen om den siste kvalikplassen til spill i Europa neste sesong, Leeds for å holde Everton, Watford og Burnley bak seg på tabellen.

Les: L’Équipe har laget liste samtidig som det jobbes for at Mauricio Pochettino blir

Det ble fullt trøkk, underholdning en masse, rødt kort til Raul Jimenez (53. minutt) og Luke Ayling som matchvinner på overtid.

2-3 og en ekstremt viktig Premier League-seier for Jesse Marsch.

Ayling beskrev kampforløpet, som kan minne om utviklingen i år for forrige sesongs 9. beste klubb i Premier League.

-Vi var bak, men vi kom ut i andre omgang og viste karakter. Det var en stor gamechanger at de fikk en spiller utvist, og det lyktes vi med å utnytte, sier matchvinneren til BBC.

Luke Ayling har vært ute med kneskade i ni Premier League-kamper, man har ellers vært en av de mest solide på Leeds-laget denne sesongen – og tidligere sesonger. 23-åringens kontrakt løper ut i 2023, og det er naturlig å stille spørsmål om Ayling forlater prosjektet på Elland Road.

Les: Real Madrid kan ødelegge planen til Conte

Ifølge Football Insider er Leeds overbevist om at Ayling takker ja til forlengelsen på minst én sesong etter dette. 30-åringen med 215 kamper for Leeds har ingen planer om exit «på bunn».