Let Romero go.

De beste keeperne er mangelvare, men hos Manchester United har det blitt for trangt i døra. Etter at David de Gea fortsatt tviholder på førstekeeperposisjonen og Dean Henderson er hentet inn for å pushe spanjolen, har situasjonen endret seg for Sergio Romero.

Argentineren har vist at han kan være keeperen som avgjør kamper, men når Henderson er blinket ut som arvtageren etter de Gea, skjønner Romero at det ikke er mye spilletid i vente. Ifølge The Athletic har Ed Woodward nå åpnet for et Romero-salg.

Les: Jamie Redknapp kan ikke skjønne annet enn at Silva blir Chelseas beste

I London har Frank Lampard lastet utespiller-båten sin med en god håndfull stjerner som skal være nok til å sende Liverpool og City ned fra Premier League-tronen. Men Lampard vet like godt som andre managere at det ikke vanker trofeer hvis ikke sisteskansen har mer enn noen få gode dager.

Les på Engelske klubber: Alexis Sanchez: Ønsket å forlate United fra første dag

Nå har Kepa Arrizabalaga, ifølge landslagssjefene hans, Luis Enrique, fått et ufortjent dårlig rykte, men dette fjerner ikke usikkerheten Chelsea har til den hanskekledte som må kunne spille til å gjøre seg fortjent til et kallenavn á la The Wall.

Ifølge The Atheltic vurderer Chelsea nå sterkt å hente inn Sergio Romero.

Høres ut som en god match.

Les: Manchester United byr over 300 millioner for Real Madrid spiller