Neymar har miste støttekontakten sin. (foto: silva, twitter)

Jamie Redknapp, den tidligere Liverpool-spilleren med over to hundre kamper i rødt, har fulgt Chelseas raid i sommer med like stor fascinasjon som oss andre. Lampard kommer til å stille fra start med noen av de største offensive talentene Europa kan frembringe. For Redknapp er det brasilianer som tipper over på den nordlige siden av 35 denne måneden som kan bli beste.

-Det er ikke den mest spennende overgangen, men den beste signeringen kan ende opp med å bli Thiago Silva på grunn av hans ekspertise. De har mange gode unge spillere, men av og til trenger du noen som er på slutten av karrieren og kan roe alle ned.

Les: Jorge Messi har sendt ut pressemelding

Redknapp mener den brasilianske «fotball-bestefaren» har bakgrunnen som kan bli utslagsgivende for Chelsea i jakten på trofeer.

Les på Spansk fotball: Barcelona har fjernet den siste hindringen for Arturo Vidal

-Han besitter en enestående knowhow, han har spilt på toppen hele karrieren for noen av de største klubbene. Han er en vinner, har spilt utrolig mye for Brasil, vært kaptein for landet sitt. Så han kommer til å bli et briljant tilskudd for Chelsea, avslutter Redknapp.

Vi henger oss på i analysen.

Go Thiago!

Les: Agent: PSG dreit seg skikkelig ut med Thiago Silva