Sergio Reguilon

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å styrke en posisjon der de bare har Luke Shaw og den uerfarne Brandon Williams pr i dag. – Real Madrid venstreback Sergio Reguilon passer perfekt.

ABC melder at 23 åringen som er tilbake fra et aldeles strålende låneopphold i Sevilla er overflødig og derfor til tross for solid forsvarsspill ledig på markedet. Real Madrid har Ferland Mendy og Marcelo, to spillere Zinedine Zidane stoler på i samme posisjon, og gjør Reguilon tilgjengelig.

Les: Williams-familien trekker seg ut av Formel 1 etter 43 år

19 år gamle Miguel Gutierrez durer avgårde som et godstog inn til førstelaget, han forlenget sin avtale i mars. Med dette i tankene er Madrid åpne for å selge Reguilon, men vil be om en 25% videresalgsklausul og førstegangsnekt i tillegg til 30 millioner euro som Manchester United har budt.

En annen idé er at Madrid skal selge ham, men med en fast opsjon på å kjøpe ham tilbake, som da Alvaro Morata flyttet til Juventus.

Les på Popdiol: James Bond – No Time to Die, trailer

Juventus og Sevilla vil også ha Reguilon
Kia Joorabchian, Reguilons nye agent, har blitt oversvømmet med tilbud han sier at Juventus vil kjøpe Reguilon, mens Sevilla vil ha ham tilbake på en ny låneavtale.