At Wolverhampton tør å servere suksessmanageren til rivalene

Vi vet om flere klubber som hadde strukket seg langt for å lande kontrakt med denne karen. (foto: wolves, twitter)

Er det ett lag toppklubbene i Premier League gruer seg til å møte, er det Ulvene til Nuno Santo. Portugiseren har bygd opp og videreutviklet en tropp som sprengte taket i Championship, etablerte seg i Premier League uten problemer, og som ligger nå på en sterk 9. plass, bare 4 poeng fra 5. plass.

Santo kom til Molineux i 2017 og har en kontrakt som løper ut allerede neste sommer. Dette burde få ledelsen hos Wolverhampton til å kjappa på med å fremforhandle en forlengelse med suksessmanageren.

Les: Fire toppklubber i Premier League venter på den neste Jürgen Klopp

Men gjør de? Nope.

-Jeg har ikke fått noe tilbud. Jeg har mer enn et år igjen, så jeg tenker ikke på det. Vi må se hva som skjer, sier Santo ifølge Sky Sports.

Så fortsetter Santo med å vise hvorfor Wolverhampton-supporterne digger ham.

-Wolves-supporterne kan være sikre på at jeg hver eneste dag går inn i jobben med liv og sjel. Wolves er livet mitt og jeg tenker ikke på noe annet. Jeg prater nå om kontrakt og fremtid, men jeg tenker kun på den neste kampen. avslutter portugiseren.

Les på Popidol: Superheltfilmene vi gleder oss til i 2020

Det skulle ikke forundre oss at Santo har opptil flere Wolves-tatoveringer på kroppen. Snakk om dedikasjon!

Samtidig bør ikke klubben ta det for gitt. Det finnes nok av toppklubber som hadde strukket seg langt for å få en Nuno Santo inn som manager. At de tør å vente.

Les: Jürgen Klopp nekter å tvinge Salah