Fire toppklubber i Premier League venter på den neste Jürgen Klopp

(c) Bilde: Bundesliga: Julian Nagelsmann

Han tok skrittet opp som hovedtrener hos Hoffenheim i 2016. Da var han ung, anderledes og et friskt pust i gubbeveldet i Bundesliga. Fire år senere leder han RB Leipzig og gir Bayern München brysom kamp om Bundesliga-tittelen.

Etter Jürgen Klopps suksessferd har flere Premier League-klubber fått øynene opp for de inovative og ungdommelige managerene fra Bundesliga.

Nå åpner Nagelsmann døren på gløtt.

Les: Jürgen Klopp nekter å tvinge Salah

Men er ikke Nagelsmann nå godt etablert hos Red Bull-familien?

-Min opprinnelig tanke var å være i Leizig i fire år, men man vet aldri hva som skjer i fotball, sier Nagelsmann ifølge The Independent.

Vi tviler på at RB Leizig planlegger å skvise ut suksessmanageren sin med det første, så dette høres mer ut som en indre motivasjon til å søke noe større.

Og hva er større enn tittelkamp i Bundesliga?

-Premier League interesserer meg. Jeg vet det er meget hardt i England, og har lest intervjuer med Klopp og Guardiola om det intense programmet og kravet til spillerne og staben. I Premier League er det ikke tid til noe annet. Det er fotball, fotball og fotball, fortsetter Nagelsmann.

Les på Popidol: Superheltfilmene vi gleder oss til i 2020

Betyr dette at du ikke tar telefonen hvis engelske klubber tar kontakt?

-Det er noen klubber jeg følger tett, og Premier League er et mål for alle managere, avslutter Nagelsmann.

Sommeren 2018 skal tyskeren ha takket nei til manager-jobben hos Real Madrid. Ifølge The Independent følger nå Tottenham, Arsenal, Chelsea og Leicester 32-åringen tett.

Uttalelsen til Nagelsmann, Premier League-klubbene som følger ham og jobbtilbudet fra Real Madrid som ble avslått. For oss taler dette om at 32-åringen gjør seg klar for å gi Jürgen Klopp tøffere konkurranse.

Mourinho, Arteta, Lampard og Rodgers, dere er advart.

Les: Manchester United har satt ny pris på Paul Pogba