Crysencio Summerville,

Jeg er helt sikker på at det er en god historie eller forklaring bak navnet på Leeds sin svært religiøse målmaskin Crysencio Summerville, men det er for en annen gang.

Leeds som ligger på tredjeplass i Championship har en reel sjanse for en retur til Premier League, noe kan de takke den 20 år gamle nederlanske spissen Crysencio Summerville som banker inn mål i høyt tempo.

LES: Har peilet seg inn på Chelsea-spiller fra startelleveren til Pochettino

I sommer var Everton og Burnley frempå med et bud på mellom 20 og 25 millioner euro som Leeds uten å tenke seg særlig om avviste.

Da Leeds hentet han til sin ungdomsavdeling sommeren 21 fra Feyenoord betalte de 1,5 millioner euro, uansett om de selger han i vinter, eller venter til sommeren, eller ikke overhodet er det en fantastisk investering.

Premier League-klubber i jakten på Crysencio Summerville

Leeds ligger på tredjeplass i Championship og en av spillerne som har gjort et stort inntrykk denne sesongen er den nederlandske spissen Crysencio Summerville, som har stått for elleve mål i Championship som plasserer ham på tredjeplass i scoringsligaen.

Sky Sport melder i dag at Premier League-klubben Aston Villa viser interesse for å signere spilleren i januar. Leeds ser imidlertid ikke ut til å ha noen intensjon om å selge spilleren, som har en kontrakt til 2026. – Skal en overgang skje må det nesten være verdt mer enn et opprykk til Premier League.

Les på Radiosporten: Fotballstjerne slipper sangen «No Med Contradigas»