Ikke et av de største øyeblikkene.

Som vi digger denne spilleren. Chileneren har dekorert kroppen med alle tatoveringene vi selv ikke har turt å etse inn i huden, og har en no bullshit-mentalitet når han går ut på en kamparena. Dessverre taklet Inter Milan-spilleren ikke helt å reise på landslagsferie med den chilenske gjengen.

Vi har blitt vant til at en engelsk 18-åring eller to bryter smittevernsreglene på landslagssamling, men når 34-åringen Vidal gjør det samme, forsvinner de formildende omstendighetene med ungdommelig uvitenhet.

Les: Spansk media: Sergio Ramos har fått tilbudet han takker ja til

Ifølge Mundo Deportivo er Vidal i trøbbel med rundt fem lagkamerater fra den chilenske landslaget. Det så en stund ut til at Copa America ikke kunne gjennomføres på grunn av smittesituasjonen, noe som har gjort boble-tilværelsen til landslagsene enda viktigerere å opprettholde.

Saken er klassisk. Ifølge Mundo Deportivo samlet Vidal seg på et hotellrom sammen med minst fem andre lagkamerater. Så langt ikke så ille. Så var det noen som fikk den «gode» ideen å invitere noen damer (som det heter på guttespråket).

Les på Helsesjefen: Dette er insektene som stikker og biter. Slik unngår du dem i sommer

Ingenting er bekreftet, men stemmer dette, kan hele Chiles deltagelse i Copa America stå på spill. Uavgjort mot Argentina og seier mot Bolivia er status så langt. Hvis Chile ryker ut eller må spille uten det halve laget som befant seg på hotellrommet, blir denne hotellromfesten stående på CV´en til Vidal i langt tid fremover.

Les: Skotten fant Jack Grealish sin «akilleshæl»