Definitivt ikke ferdig. (foto: ramos, twitter)

Ramos har gjort det klart at han aldri ønsket å forlate Real Madrid. Han fikk tilbud om ettårskontrakt tidligere i år, men valgte å ikke signere – før i juni . Da var det visst for sent.

-Da jeg senere aksepterte tilbudet deres på ett år, fortalte de at det ikke lenger var en mulighet, fordi kontraktstilbudet hadde en utløpsdato. Det visste jeg ikke. Mitt mål var å fortsette her, og jeg ønsket aldri å forlate klubben, sa Ramos ifølge spanske AS.

Les: Alexander Isak har spilt seg inn på blokka til Chelsea

Snodig historie. Likevel, exiten ble et faktum og Real-supporterne fikk bakoversveis da ryktet begynte å svirre om en mulig retur til rivalen Sevilla. Da var Ramos kjapt ute med å avkrefte.

-Sevilla er min andre klubb, men jeg vurderer ikke den muligheten, det gjør ikke de heller. Barcelona er umulig, det er et rungende nei. Dere vil aldri se meg i Barcelona, sa Ramos ifølge AS.

The one, the only.

Les på F7: Slik blir TV-sendingene fra OL i Tokyo

Så hva skjer?

Utenfor EM-sluttspillet har 35-åringen nok av tid til å farte rundt på forhandlinger i Europa. Ifølge spanske AS har det kommet tilbud fra Manchester-klubbene, men det er PSG som skal ha det beste tilbudet til El Capitan.

Et tilbud den spanske avisen hevder gjør PSG til vinneren av signaturen (vi kaller det definitivt å vinne) til free agent Ramos.

Vi har sett hva 36-åringen Thiago Silva har betydd for Chelsea, Sergio Ramos kommer garantert til å gjøre noe helt spesielt med forsvaret til Pochettino.

Les: talkSPORT: Paratici med managerkandidaten Tottenham-ledelsen ikke ønsker