The missing link for City i Champions League. (foto: aston villa, twitter)

Skottland kom seg helskinnet gjennom det snorkende kjedelige 0-0 oppgjøret mot storebror England. For gjengen fra nord var dette en stor kveld.

Ikke på grunn av spillet, men fordi de nektet England tre poeng med et på papiret ektremt sterkt lag.

Les: Juventus kliner til! For hver kamp Italia vinner øker prisen

Skotten Stephen O´Donell hadde gjort grunnarbeidet for å stanse mursprenger Jack Grealish. Den skotske backen hadde rådført seg med Aston Villa-spiller John McGinn om hvordan han kunne få Grealish ut av balanse.

Tuppe ham ned? Slenge noen kommentarer om mora?

Nope. Uhemmet ros og komplimenter er oppskriften.

-Jeg var nær ved å være utkjørt på det tidspunktet han (Grealish) kom inn og var frisk. Jeg tenkte at jeg måtte svekke ham litt. Heldigvis hadde John McGinn gitt meg noen tips. Han fortalte at hvis Grealish kom inn, så skulle jeg prate med ham, men ikke være kritisk. Jeg skulle gi ham komplimenter, forteller O´Donnel til skottenes youtubekanal.

Les på Popidol: Heidi Klum hyller Tyskland og tester Instagram sine sensurregler samtidig

-Så jeg fortalte ham hvor godt han så ut, at jeg elsket leggene hans og spurte hvordan han fikk håret sitt til å se så bra ut, kommer det fra skotten.

Javel?

Smukke legger, asså. (foto: villa, twitter)

-McGinn sa at hvis du forteller ham at han er håpløs eller sparker ham skikkelig hardt, så reiser han seg og gir deg tilbake. Det var kanskje den fordelen jeg fikk mot Grealish denne kvelden, avslutter en fornøyd skotte.

0-0 uten at Jack Grealish fikk markert seg. Vi tipper det kommer flere kjærlige komplimenter til Grealish de neste kampene. Bare ikke forvent samme respons.

Les: talkSPORT: Paratici med managerkandidaten Tottenham-ledelsen ikke ønsker