Må ha! (foto: arsenal, twitter)

Mens Arsenal-supporterne igjen har begynt å smile og kritikerne sender klapp på skulderen til Mikel Arteta, er Arsenal-manageren selv alt annet enn fornøyd.

Mikel Arteta har hele veien stått i stormkastene der Arsenal i snegletempo har ålet seg oppover Premier League-tabellen. Så kom farten etter jul. 7 seire på 12 Premier League-kamper, 23 poeng av 36 mulige, viser at Arteta har lykkes med mye. Men ikke nok. Vi lar Arsenal-manageren selv beskrive situasjonen for London-klubben.

Les: Arturo Vidal skal sørge for cash til tom klubbkasse

-Det er fortsatt mye å forbedre, mye kvalitet å tilføre. Mer effektiv i avgjørelsene, mye raskere til å åpne opp situasjoner og utnytte mulighhetene av dette. Mer kontroll i kampene, mer forsvarsspill på motstandernes banehalvdel, færre giveaways på egen banehalvdel, flere clean sheets. Det er mye å gjøre, flere mål å score, mer kreativitet, kommer det Arteta ifølge Goal.

Litt av ei regle.

Mer av alt. (foto: arsenal, twitter)

Men så kommer forklaringen på hvorfor Arteta ser på jobben som halvgjort – og hvorfor spanjolen er rett mann for Arsenal og Ødegaard.

-Når du ser på tabellen er det ikke akseptabelt. Vi er Arsenal Football Club og vi skal ikke være i nærheten av denne plasseringen. Hvis noen er fornøyd med dette, så er han på feil sted, avslutter Arteta.

Martin Ødegaard har kommet til rett sted.

Les: Jakter Sergio Aguero for å gjenerobre tronen