King Arturo ber om råd.

De Kinesiske eierne av Inter Milan har såpass store økonomiske problemer at de valgte å legge de regjerende superliga-mesterne, Jiangsu FC. Det er Suning Group, som nå trekker seg tilbake fra fotballeventyret i kinesisk fotball og «skal fokusere på kjernevirksomheten» foreløpig inkluderer det den italienske storklubben.

Ironien er ikke tapt for noen, Jiangsu FC la ned 3 måneder etter de vant den Kinesiske serien, mens Inter Milan må spare samtidig som de er på vei til å hente hjem Serie A trofeet for første gang på over ti år.

Les: Dean Henderson får muligheten til å skvise ut David de Gea

Den tidligere Barcelona, ​​Bayern München og Juventus-midtbanespilleren Arturo Vidal (33) kom til Inter i fjor med en kontrakt til sommeren 2022. Vidal har vært en viktig spiller i Milan-klubben denne sesongen med to mål og to assist på 28 kamper.

I følge Le 10 Sports er Marseille interessert i å signere den chilenske midtbanespilleren, ettersom klubbens nye manager Jorge Sampaoli er svært begeistret for Vidal. Sampaoli som er tøff nok til å overta Marseille som har lagt bak seg noen svært kaotiske uker har tidligere vært basert over Vidal i Chiles A-landslag mellom 2012 og 2016, noe som betyr at partene kjenner hverandre godt.

Inter Milan trenger både å senke sine lønnskostnader og selge spillere, Arturo Vidal vil sørge for sårt tiltrengte penger inn i klubbkassa uavhengig av om det blir fotball i Frankrike eller ikke.

Les: «Tottenham har den beste angrepstrioen i Premier League!»