Har fortsatt nok av scoringer i beina. (foto: city, twitter)

Manchester City har parkert Liverpool, United og resten av bøtteballetten i Premier League. 56 scoringer fra de lyseblå og 14 poengs forsprang til neste klubb på tabellen. Dette betyr at Pep Guardiola har lykkes med en overgangen til tiden etter Sergio Aguero.

For denne sesongen har klubbens superscorer med 256 treff på 381 kamper stått utenfor. 202 spilleminutter i PL – i sesongen der City igjen har knust noen rekorder.

Les: United får midtstopper på billigsalg – matcher Mbappés vanvittige akselerasjon

Til sommeren kan den argentinske spissen reise ut av Manchester på free transfer. I disse virustider er statusen som free agent som musikk i ørene til klubbdirektørene. Når det i tillegg handler om en av de aller største scoringsleverandørene i verdens tøffeste liga, da står storklubbene klare.

Men hvem er i marked for en 32-åring som har tilbragt sesongen delvis på sidelinjen? I Torino er det en gjeng som ikke er redd for at spillere passerer tredvetallet. Buffon (43), Ronaldo (36), Chiellini (36) og Bonucci (33) har alle vist at alder ikke trenger å tynge. Tvert imot.

Ifølge italienske Sport Mediaset jobber Juventus med en potensiell Aguero-overgang. Argentineren er tiltenkt en rolle sammen med Ronaldo for å hindre at Inter med Lukaku og Lautaro cruiser øverst på Serie A-tabellen med 14 scoringer fler enn Juventus.

Aguero har definitivt potensialet til å utgjøre forskjellen for Juventus.

Les: Arturo Vidal skal sørge for cash til tom klubbkasse