Arsène Wenger

Vi trodde Arsene Wenger hadde et litt anstrengt forhold til sin tidligere arbeidsgiver, men når noen våger å kritisere jobben han gjorde og Arsenals fundament, da smeller det.

Unai Emery tok over etter Mr. Arsenal i 2018. Da hadde Wenger holdt tømmene hos Premier League-klubben i to tiår, en gedigen prestasjon i seg selv.

Les: Utrolig nok, det kan bli kamp om Alexis Sanchez

Emery fikk muligheten som manager, men ikke så altfor lenge før ledelsen innså at spanjolen ikke var riktig for å lede Arsenal inn i en ny æra.

Det endte med sparken på slutten av 2019. Etter dette har det vært tyst fra Emery, helt til intervjuet med France Football.

I dette uttaler den tidligere Arsenal-manageren om et Arsenal i en nedadgående spiral de siste to årene før han overtok.

Wenger skulle ikke ha på seg at han forlot butikken i elendig stand.

-Vi begynte å bygge opp klubben igjen med Europaligafinale og 5. plass i ligaen, bare ett poeng bak Tottenham. Vi hadde Champions League-kvalifisering innenfor rekkevidde, men med ett poeng i de siste fem kampene gikk det galt på slutten. Likevel var dette en god sesong, der vi så at vi kom til å forbedre oss ytterligere, doserer Wenger til Sky Sports.

Les på Popidol: IOC og Barcelona hacket

Og da Emery fortsatte med å kritisere Arsenal-spillerne for elendig holdning, stiller Wenger seg bredbent og beskytter Arsenal-kulturen.

-Arsenal er en klubb som er i en veldig sterk økonomisk posisjon. Den har gode spillere og når du er manager må du stå for hva du gjør, resultatene du skaper og ikke se rundt deg etter forklaringer, brummes det fra Wenger.

70-åringen har definitivt fortsatt et rød/hvitt hjerte.

Les: Pogbas agent sender en drittpakke til Solskjær