Tok én trening å skjønne hvor det bar hen. (foto: united, twitter)

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet på en pressekonferanse forrige måned at spissen ville komme tilbake til Old Trafford om sommeren.

«Klubbene ønsker ikke å miste sine beste spillere, og Alexis Sanchez vil komme tilbake om sommeren og bevise at du tar feil»

Les: Pep Guardiola blir i Manchester City uansett

Manchester Evening News rapporterte imidlertid nylig at Solskjær egentlig ikke vil ha Sanchez der og er opptatt av å selge han til sommeren.

For øyeblikket ser det ut til at det er usannsynlig at Nerazzurri vil signere Sanchez på permanent basis gitt suksessen til Romelu Lukaku og Lautaro Martinez. Imidlertid, ifølge Calciomercatonews.com kunne Sanchez bli i Milano med Rossoneri som var klar til å «dra nytte av» situasjonen.

Rapporten fra Italia hevder at sportsdirektør i AC Milan Paolo Maldini vil prøve å få til en låneavtale, et forslag som kan være interessant for United slik at de kan redusere lønnen til Sanchez frem til 2022. Lønnen har hele tiden vært et problem ved en overgang 5 millioner i uken er ekstremt mye.

Ideen er også å reforhandle avtalen med Sanchez med lavere lønn ettersom det nærmer seg slutten for hans ekstremt lukrative lønnsavtale. – Når den er over vil lønna gå kraftig ned i enhver ny klubb.

Les: Barcelona kan hente Dembele-erstatter, men må gjøre det fort og gæli

Sanchez kom til United fra Arsenal i en bytteavtale i 2018, men fikk det overhodet ikke til på Old Trafford.

Alexis Sanchez skal være villig til å gå ned i lønn, til 3 millioner i uken mot en forelenget avtale. – Dette er noe som Manchester United kan være villig til å gjøre, ikke fordi de nødvendigvis planlegger å bruke han selv, men et salg blir plutselig mulig.

Innrømmelsen fra Sanchez har «vekket» Real Madrid som var «tapte» kampen om den chilenske angriperen i 2018, også Paris Saint-Germain ønsker seg en overgangssuksess hvor deres «apparat» har fått en suksess ut av en som regnes som en flopp.

I sommer kan det bli utrolig nok bli kamp om Alexis Sanchez.